nuffnang

ads

Monday, 7 October 2013

Case Study: kaji pergerakkan saham PMCORP close 0.220

info dari remiser zamsaham:


PMCORP 3rd Call : SImpan utk 50% profit dari harga sekrang...agak dah lambat tapi insyaAllah ada lah sikit..
0.2250.23sen dengan suuport terdekat untuk TRENDING UP terbantut.Jika tak NEXT TARGET adalah 0.285sen dan sesiapa yang SImpan TARGETnya dalah 100% PROFIT.
Amin!


Post · 4 October at 13:11


-100% profit dalam masa 1hari-365 hari...
- PMCORP revenue 700 juta setahun dan ada tunai kat tangan 300juta!
-" baru pecah 'super' mega resistant
-Teknik "Z"...antara teknik 'duit pantas' yang diolah sepenuhnya oleh zamsaham!
 -harga 0.22sen ini bukan hendak Game over tetapi hanyalah correction utk NAIK lagi tinggi...


saham ni aku dah beli masa harga 0.230 td..masa tu harga menaik..elok2 dah filled boleh plak jatuh..hahahaha..ni la dia emosi pelabur..entry masa kaunter berkelip2...tp xpa nasihat remiser hanyalah correction untuk naik lebih tinggi..harini saham close 0.220 high 0.240, low 0.215..

so mlm ni sy buat semakan untuk kaunter ini..

kaji dan semakan pmcorp aku
hasil daripada teknikal analisis ku menggunakan teknik roket zamsahaham...seperti gambar dibawah..


Daripada kajian mlm td.. Carta xbrapa nak cun.. Tp kalau carta monthly pncorp ni mmg Akan naik..










































No comments:

Post a Comment

ads